Helt underbart

Japansk manga live på teaterscenen!

Två långa veckor och man är inte värst

Har varit två riktiga mördar veckor. Men jag kom ut på andra sidan levande. Klockan är precis 22:22 och jag sitter på jobbet och har precis redigerat klart en liten skiss intervju film.

Har en liten speedad men skön känsla i kroppen. Känner mig nöjd, men ändå full av idéer och tankar. När jag körde hit för ett par timmar sedan så träffade jag i trafiken en kollega i branschen. Jag tutade som en galning men jag tror inte att han förstod att det var jag så jag slog han en signal. Han hade jobbat i ett dygn i sträck och viste inte riktigt om han skulle klara att köra de dryga 5 milen hem utan att somna. De han hade på agendan när han kom hem var att riva upp golvet efter en vattenskada… kul… NOT.

Så de är då man inser att man har det bra, de finns alltid de som har det värre och peppar, peppar, bortsätt från ett par svettiga underarmar i en del liveproduktioner så har man det ju jäkligt bra.

Slänger med två bilder ifrån en inspelning förra veckan. En läkemedelsprodukt som skulle presenteras och filmen skulle användas i utbildningssyfte. Älskar studioinspelningar med lite okontrollerbara moment!

En lite äldre men riktigt bra…

…musikvideos, Dirty Vegas, days goes by. Älskar storyn, miljöerna, den gamla mannen och skorna.

360 miljö

Nice sätt att skapa en 360 miljö för framtida bilscenerna.

Stargate Studios ORBIS made by ViewFactor from Stargate Studios on Vimeo.

storyboard

Min förmåga att beskriva något med ord är begränsad, jäkligt begränsad. Försöker uttrycka något, få någon att känna och förstå. Men det är omöjligt, jag får inte med folk på min våglängd. Men så fort jag tar med mig hjälpmedel, musik, bilder, filmer osv. Så pratar vi helt plötsligt samma språk och vi sitter helt plötsligt i samma båt.

Bifogar en bild ifrån kommande inspelning som min kolega har gjort, underbart!

Lite efter men fan vilket jobb

Hade inte sätt denna innan, en stopmotion film med Batman och Jokern, men de sköna är hur de via youtube har gjort det till ett spel genom att man kan klicka på olika delar. Riktigt nice!