Produktfilm

Fick denna lilla film godkänd, var ett tag sedan vi var klara med den men nu så är den ute på marknaden. Filmade i Populates studio.

[flv:http://www.populate.se/wp-content/uploads/2010/12/ST_JUDE_EDIT_8_640x360.flv 600 337]

Nobelpriset… nästan

Var i helgen och filmade på Grand hotel i Stockholm. Mitt under Nobel stöket så delades även Young Science award ut och jag var där och hjälpte till med lite intervjuer. Mycket trevlig tillställning om dock lite stel jämfört med 100-wattaren med Dregen som DJ. Men jag fick en snygg bild på mig själv i allafall.

Bilden är tagen av blick.nu

En yxa

Ja de är konstigt hur 3 sekunder film ifrån 240 sekunder kan tända inspirationen till max i en postproduktions process. Fick precis tillbaka ett litet klipp på en yxa som flyger genom luften och blod som sprutar alla 300 stily från Mattias på Oddville. Klippet tillhör den musikvideo med massa vikingar som slår på varandra. Grymt jobbat!

Ingen 100-wattare men väldigt trevligt

De blev ingen vinnare detta år, tyvärr. Men jag hade en riktigt trevlig kväll, mycket speciella reklam människor. Måste väl säga att jag tyckte “rätt” bidrag vann i de flesta fall. Den stora överaskningen under kvällen för min del var återblickarna från tidigare års vinnare. Jag fick då se Vings reklamfilm från 10 år tillbaka där min kollega (som nu mer jobbar som fotograf) ligger i ett badkar som skådis. Jupp, Richard hade en stor roll i en gammal Ving reklamfilm.

Satte upp ett internt mål i huvudet att ha 4 bidrag med om två år. Får se hur de går.

Pigeon superstition

Såg en film här om dagen som fick en att fundera, MR Nobody. Är inte ofta det händer, att man funderar så mycket efter man sätt en film. Den är inspelad både här i Europa (framför allt Tyskland) och i Kanada. Klart värd att se, förstår man efter denna öppningsscen:

Länk till filmen på imdb