oerhört roligt

Lyssnade på radion och fick höra att en amerikansk byrå försökt fått tillåtelse att använda denna låt i en reklamfilm för hemorrojder

Johnny Cash – Ring Of Fire

En lång natt/dags inspelning

Blev en lång men fin inspelning mellan fredag kväll till lördag eftermiddag. Vi hade fantastiskt tur med väderet, några i teamet som frös men förutom det så var det perfekt. Nu är det fyra veckor hård post för att få detta klart!

Fotograf: www.blick.nu

Äntligen klar

Många månaders slit men de var de fan värt! Bra jobbat alla ni som slitit. Gå gärna in på Vimeo och kolla in cred listan!

Hulu

I helgen hittade jag ett litet roligt program som heter Hotspot shield vilket gör att man får ett annat IP. Så nu kan jag använda de amerikanska streaming siter som finns, helt lagligt att kolla på en massa serier. De finna med tex Hulu.com är att det är reklambreaks. Fan Amerikanarna är riktigt tunga på att göra reklam, så är de. Sedan hittade jag till och med en fantastiska kanalen på Hulu som heter Adzone 2011! Bara reklam framröstat av tittarna!

MTV no more

För inte allt för många år sedan så gick MTV i bakgrunden för jämnan ihop om att man skulle få se någon ny fräsch musikvideo eller för att se någon favorit i repris. Numera sitter man och jogglar runt på youtube, Vimeo och andra socialanätverk för att försöka få fatt på något bra och jag måste säga att de är inte riktigt lika bra, inte riktigt samma känsla när man får fatt på en favorit. Något som är bra däremot är att Raubtier videon som jag regisserat har tagits emot jäkligt väl och jag såg precis att den har sätts av 10 000 på bara några dagar!

http://www.facebook.com/rovdjur

DMC-GF2

liten och gullig leksak som filmar i AVCHD format. Vore kul att jämföra med 5D:en.

Stunt man måste älska det

Blev tipsade om denna video från en stuntman (såklart) om en annan stuntmans träning.

Nya saker i Uppsala

Idag har ja jobbat från tidig morgon och sätt en massa spännande saker i min lilla stad Uppsala. Började morgonen med att försöka filma en soluppgång ifrån Polishusets tak, oerhört vacker utsikt men fan ta yr.no. Molnigt och regn i luften, blev ingen vidare timelaps de där eller.

Senare på eftermiddagen hade ja ett tekniskt rep och strosade runt i stan och såg då en mycket finurligt användningsområde för burka. Det var kallt ute trots den fina solen som sken på stan, då kom det en kvinna med burka som finurligt pulat in mobiltelefonen som en form av handsfree innanför burkan. På detta sätt kunde hon prata i mobilen samtidigt som hon hade varma händer i jackfickorna.

Avslutningsvis så insåg jag att staden är ganska fin i lite motljus och jag hoppas att nästa veckas inspelning kommer erbjuda fint väder. Inser att jag alltid kommer vara en del av denna lilla stad.