3D

Har alltid haft en massa grymt duktiga personer runt mig som gjort det och de har gjort det sjukt bra. Men tänkte de är aldrig fel att leka lite för att själv få en bättre förståelse för alla moment, de får man aldrig när man hänger bakom ryggen på någon. Så nu har jag hittat en ny liten aktivitet. Här är första alstren.

Avid gottar sig

Älskar Avids kampanj att man får extra pris om man har Final Cut Pro sedan tidigare. Fan va Apple har gjort bort sig med FCPX, provade det själv här i dagarna och de funkar inte. Så passa på att utnyttja Avids rabatt http://avid.se/US/

Reklamfilmer för bilglas

Slowmotion är alltid tacksamt!!!

Att stanna upp

Var och lyssnade på Jonas Peterson en “reklamare”/copy som bytt riktning och blivit en av världens bästa bröllopsfotografer (http://jonaspeterson.com/) förra veckan sedan drog jag upp till fjällen och paddlade forspaddling i två dagar och sprang och cyklade i fjällen i tre dagar till. Först inspiration sedan utrymme för att tänka. Något som man gör alldeles för sällan, man bara kör på, 110 % rakt framåt utan att stana upp och fundera var man är på väg. Jag har en kompis som alltid säger att man inte ska fundera för mycket för då blir man knäpp, jag tror att om man funderar för lite så rinner glaset över en vacker dag och man blir riktigt jäkla knäpp. Abraham Lincoln ska ha sagt:
“If I had six hours to chop down a tree, I would spend the first four sharpening my axe”

Tror misstaget jag gör är att fortsätta hugga ned träd utan att egentligen veta varför jag gör det, till slut är yxan slö igen men jag fortsätter, 110% framåt, huggandes. Med andra ord, de är bra att stanna upp ibland.