Automated Milking

Posted on February 8, 2013

När det är som bäst. Denna film gjordes under våren 2012 men lanserades fullt ut i slutet av 2012. Var en av de där resorna man aldrig kommer glömma, tre glada pojkar från Sverige som fick flyga i så där en 40 timmar (enkel resa) till Tasmanien. Enda stora besvikelsen var väl att man inte fick se en riktig tasmansk djävul, då man växt upp med Taz… Men annars var det en grym upplevelse och ett fint slutresultat tycker jag!

Agency/Production company: Populate
Customer: DeLaval International

Producer & Copywriter: Kamran Ghodsi
Director & Art Director: Peter Mattsson
Senior Post Producer: Peter Pamlenyi
Photographers: Peter Pamlenyi, Jan Jansson
Gaffer: Richard Williams
Production assistant: David Quinn
Motion graphics / 3D: Anders Sundqvist
Sound mix: Samuel Tyskling
Grading: Erik Lindahl