Hemkommen

Posted on July 2, 2013

En vecka innan jag landade i Sverige i slutet av maj efter 8 månader borta viste jag inte alls om jag hade några jobb som väntade. Nu en dryg månad senare har jag jobbat som aldrig förr. Har hunnit filmat i Brasilien, USA, Holland och en massa projekt på hemmaplan. Känns jäkligt gott att komma hem igen till detta och jag känner att batterierna är på topp! Här är lite bilder från några av de senaste projekten.

moa2

moa

Eget litet projekt, hångel med de svarta

skadis

Skådis i Jakten på den friska kon, Holland

ko2

Jakten på den friska kon fortsätter i USA

baseball

Baseball… Pause från friska kor

ko1

Jakten på den friskan kon fortsätter liggande i Brasilien… Bredvid en palm… 

ko3

Leker med nya kameran, BMCC

triabetes

Det snurrande bordet… Inspelning av reklamfilm till en app för personer med Diabetes

uu

En redig sol i regnet… Infomercial för Uppsala Universitet