Nostalgi

Posted on August 30, 2013

Var det bättre förr? Mindre politik i projekten, mer glädje och kärlek till att producera?
Kollade på en film som jag gjorde för ett par år sedan och fick nästan lite tårar i ögonen. Massa minnen som bubblar upp och den känslan man får i magen påminner lite om Baz Luhrman låten;
“you too will get old, and when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.”
Ja allt kändes på något sätt enklare och tittar man på filmen idag så tycker jag ändå den håller, visst skulle kanske klippa den lite annorlunda idag, gradingen är obefintligt och tekniskt kanske de finns några små saker som går att förbättra. Men ambitionsnivån var hög tex att släppa flera hundra ballonger från konserhusets tak, få dit ca 100 personer i full idrottsmundering, sjunga in en special gjord låt osv.

Men mest av allt tror jag att jag saknar gänget som stod där bakom kameran, en ung regi ass. som då knappt visste vad en kamera var. En prod ass. som la sitt liv för att göra detta så bra det bara går. En musikproducent som löste det mesta på plats och sedan styrde upp grym musik. En kreatör som postade ihop ett mästerverk. På den tiden var roller inte så viktiga och alla gjorde det som krävdes! Tack för att ni skapade en fantastisk tid i mitt liv!

IMG_2839-L

IMG_2593-L IMG_2652-L

IMG_2698-L IMG_2557-L

img144-L
Puss S för fina bilder!